DÁTUM UDALOSTI

12.12.2023

MIESTO UDALOSTI

MSKŠ

ČAS UDALOSTI

od 17.00 do 19.00 hod.

BLIŽŠIE INFO

webová stránka

DANCINY DOTYK

PROGRAM

Vianočné tanečné predstavenie DOTYK
Milí malinkí i veľkí tanečníci,
už roky sledujem Vaše kroky a výsledky na pódiách v našom meste a okolí ale i v celoslovenskej pôsobnosti.
Vaša neúnavnosť nasledovať svoj cieľ a prekračovať hranice a limity je obdivuhodný. Mnohých som videla rásť na našom pódiu, z dievčatiek sú malé ženy, ktoré krásou pohybu vytvárajú jedinečnú mágiu pocitov a umenia tvoriť emócie pohybom. Dávate príklad a ste vzorom prichádzajúcim snívajúcim tanečniciam, ktoré ešte iba otvoria bránu našej školy.
Milé Danciny, ste veľkou ozdobou našej ZUŠ a dnes mi dovoľte,aby som sa poďakovala za nádherný zážitok z Vášho vystúpenia 12.decembra 2023. Scénický tanec a s ním spojené prevedenie choreografií pretkané emotívnym slovom rozšírilo všetkých viac ako 1400 divákov, rodičov, priateľov umenia. Patrí Vám veľká vďaka a potlesk s prianím,aby Vaše tanečné kroky túžili pracovať na sebe a raz sa dotkli hviezd veď už stačí iba krôčik.
Veľký obdiv a poďakovanie patrí Vašej pani učiteľke Mgr. Miške Borčinovej, ktorá opäť vykúzlila neopakovateľný zážitok farieb, kostýmov a jedinečných choreografií. Dokázala prepojiť malých I veľkých tanečníkov do jedinečnej tanečnej show, ktorá mala príbeh a dušu. Svoju prácu tanečného majstra, umelca, pedagóga,ale i jednoducho priateľa robí excelentne, o čom svedčia jej víťazstvá ako pedagóga i choreografa.

ĎALŠIE INFORMÁCIE

GALÉRIA