DÁTUM UDALOSTI

30.0.2023

MIESTO UDALOSTI

MSKŠ

ČAS UDALOSTI

od 17.00 do 19.00 hod.

BLIŽŠIE INFO

webová stránka

DEŇ UČITEĽOV

PROGRAM

Deň učiteľov,
je zdanlivo jednoduchým, obyčajným dňom, ale pre nás, ktorí sme pedagogickej činnosti zasvätili celý náš profesionálny produktívny život, je to jediný deň v roku, kedy sa naše srdcia a mysle vracajú do minulosti.
Do krásnych, dávnych, minulých čias detstva, odretých kolien, školských tašiek, ceruziek, prvých krokov po školských chodbách a tej neopakovateľnej vône školy.
Spomíname na tých, ktorí nás kreovali, tvorili a utvorili z nás to, čím sme dnes. V mysli našim vzácnym učiteľom ďakujeme a pri troche priazne osudu i osobne. Ďakujeme za poklad, ktorý si nesieme v našich srdciach ako relikviu mladosti, času kvitnúcich gaštanov v školskej aleji.
Milí moji priatelia, kolegovia, UČITELIA.
Dnes sme my tí, ktorí tvoríme obraz v sýtych farbách a meníme tento svet výchovou nových generácií.
Práca pedagóga je náročná, vyžaduje si celistvosť osobnosti i neúnavnosť v kreativite a zodpovednosti. Ste všetci skvelí a nádherne rozmanití, čo v našej umeleckej pedagogickej činnosti vytvára jedinečnosť pôsobenia v očiach Vašich žiakov i v očiach jedného pred druhým.
Dnes pri príležitosti Dňa učiteľov Vám za to všetko ďakujem.
…želám zdravie a radosť tvoriť…
…neúnavnosť byť vzorom pre mladé generácie…
Ak sa raz,čo i len jeden Váš študent obzrie za seba a pocíti ten magický záblesk krásnych čias mladosti a uvidí tam jedného z Vás, tak vedzte, že všetko, čo ste robili, robili ste správne.
Je mi potešením, že môžem vyzdvihnúť z nášho pedagogického zboru tento rok Mestom Zlaté Moravce ocenenú pani učiteľku
ERIKU BEŇUŠOVÚ DiS.art.
Erika Beňušová DiS.art. je človek s veľkým srdcom, citom pre prácu so žiakmi, neúnavná, milujúca, priateľská, stmeľujúca, kreatívna, láskavá, ako mama a mohla by som pokračovať veľmi dlho v písaní o jej výnimočnosti. Erika je pre nás nenahraditeľným priateľom i pedagógom, preto viem, že je to práve pani Beňušová, ktorá bude pre mnohých jej žiakov tým pokladom kvitnúcich gaštanov v školskej aleji.
Erika naša, z celého srdca Ti dnes gratulujem a prajem zdravie, radosť pri každodennej krásnej činnosti, ktorú s láskou a pokorou v srdci robíš.
Veľa zdravia a síl Vám všetkým prajem do ďalších dní.
Mgr. Zuzana Molnárová DiS.art.

ĎALŠIE INFORMÁCIE

GALÉRIA