DÁTUM UDALOSTI

24.04.2023

MIESTO UDALOSTI

Vráble

ČAS UDALOSTI

od 17.00 do 19.00 hod.

BLIŽŠIE INFO

webová stránka

VÝLET ABSOLVENTOV

PROGRAM

ZUŠ Zlaté Moravce sa môže opäť pýšiť obrovským úspechom.
Dňa 24.4.2023 sa spevácke oddelenie našej školy zúčastnilo medzinárodnej sútaže Iventus Canti Imricha Godina vo Vrábľov,kde už zúčastniť sa je veľký úspech.
Všetkých spevákov hodnotila porota v medzinárodnom obsadení.
Za našu školu sa sútaže zúčastnili žiaci Veronika Šalátová, Timotej Košút z triedy Soni Meňhertovej Dis.art., Lucia Blažková z triedy Ing.Jána Farkaša DiS.art. a Peter Valkovič z triedy Mgr.Zuzany Molnárovej DiS.art.
Najvyššiu priečku si odniesla žiačka Veronika Šalátová z triedy pani učiteľky Soni Meňhertovej DiS.art. Pani učiteľke a malej speváčke Veronike zo srdca gratulujem, prajem ešte veľa radosti zo spievania a úspechov na súťažiach. Pani učiteľke Soničke z celého srdca gratujem a nech tak krásne úspešne vedie svojich žiakov ako to bolo doteraz.Prajem jej veľa elánu, zdravia, kreativity a šikovných študentov.
Bez bravúrneho klavírneho doprovodu, by aj ten najlepší spevácky výkon zanikol, preto veľká vďaka za klavírne doprovody našim spevákom patrí skvelému Mgr. art. Štefanovi Juríkovi za jeho obetavý prístup a hodiny prípravy s našimi žiakmi.

ĎALŠIE INFORMÁCIE

GALÉRIA